stworz

Polish onemanproject. The first album was released in 2008, since that time quite a number of albums was released. In 2012 folk-influences enter the music. He describes his music as Slavic Pagan Metal.


Stworz logo

 Poland

Discography/Reviews

Blask nad Wiecznymi Lasami (Demo 2008)
The Art of Fire (Split 2009)
Po czasu kres (2009)
Synowie Słońca (2010)
Słońcakres (EP 2010)
Śnij ziemio moja…(split 2012)
Cóż po żyznych ziemiach… (2014)
Zagony Bogów (2015)
Na trzy strony Słońca (EP 2016)
Warńija (Split 2017)
Wołosożary (2017)
Spojrzę w pola i w przestworza (Split 2018)
Spojrzę w pola i w przestworza (Split 2018)
Mój kraj nazywa się Śmierć (2019)
Duchy ziemi (EP 2021)
Krąg Kryvi (EP 2021)

Links

Bandcamp
Facebook